In de spotlight: de DigiSoft DS-1200 HE Plus

Zoek je naar een waterontharder voor een huishouden tot maximaal vijf personen? Kies dan voor de DigiSoft DS-1200 HE Plus!

DigiSoft is in Nederland één van de grootste merken op het gebied van waterontharders. Deze worden geproduceerd in Alblasserdam. Ze staan bekend om de hoge kwaliteit en uitgebreide garantie die verstrekt wordt door de fabrikant.

Dit merk wordt exclusief verkocht via Technische Unie. Ook via een installateur of badkamerspeciaalzaak kun je aan dit artikel komen. In deze blog vertellen we je alles over de DS-1200 HE Plus van DigiSoft!

 

Een gezin tot vijf personen? Kies voor de DigiSoft DS-1200 HE Plus!

Is jouw gezin niet groter dan vijf personen? Dan is de DigiSoft DS-1200 HE Plus waarschijnlijk de beste keuze!

Op basis van het gemiddelde waterverbruik in Nederland is dit model van DigiSoft geschikt voor een gezin tot vijf personen. Daarmee voorzie je jouw hele woning van zacht water.

Gebruik je minder water of is jouw gezin kleiner? Ook dan kun je voor dit model kiezen. Je hoeft in dat geval minder vaak het zout bij te vullen. Wel zo makkelijk!

 

DigiSoft DS 1200 HE Plus Open

 

 

Een maximaal waterverbruik van 250 m3 op jaarbasis

Weet jij hoeveel water je per jaar verbruikt? Mooi, dan kun je namelijk controleren of de DigiSoft DS-1200 HE Plus geschikt is!

Het waterbedrijf kan je vertellen hoeveel water jij verbruikt. Dit vind je terug op de jaarlijkse nota, maar vaak ook op de website. Door in te loggen ontdek je direct wat jouw verbruik per jaar is.

Dit model van DigiSoft heeft een capaciteit van 250 m3 op jaarbasis. Zoals je hebt gelezen is dit voldoende om een gezin tot vijf personen te voorzien van zacht water.

Wist je dat in Nederland één persoon gemiddeld 46 m3 aan water per jaar gebruikt? Dat gemiddelde daalt als jouw gezin groter wordt, want dan heb je ook een gezamenlijk verbruik aan water. Denk bijvoorbeeld aan jullie vaatwasser.

 

Alles wat jouw waterontharder nodig heeft

De DigiSoft DS-1200 HE Plus is bijzonder in zijn eenvoud. Dat wil zeggen dat deze ontharder alles heeft om jouw huis te voorzien van zacht water.

 

Op basis van ionenwisseling

De waterontharders van DigiSoft werken op basis van ionenwisseling. Dat houdt in dat calcium en magnesium uit het water worden gefilterd. Zo wordt de vorming van kalkaanslag onmogelijk.

 

Hygiënisch

Ze zijn bij DigiSoft serieus over hygiëne. Dat moet ook wel, want het Nederlandse drinkwater is erg schoon. Dit willen ze graag zo houden, daarom spoelt dit merk ontharders ook als er geen water verbruikt wordt. Dat voorkomt stilstaand water en dus de vorming van bacteriën.

 

Instelbare resthardheid

Je hebt niet volledig onthard water nodig om kalkaanslag te voorkomen. Daarom kun je bij DigiSoft ook een resthardheid instellen. Deze resthardheid beschermt metalen zoals chroom, koper en aluminium.

 

Koop je jouw DigiSoft DS-1200 HE Plus via de groothandel of installateur?

Het merk DigiSoft is te koop via de groothandel of installateur. Die laatste installeert jouw waterontharder ook bij jou thuis.

 

Via de groothandel

DigiSoft is een merk voor professionals. Dat is een loodgieter, maar ook een aannemersbedrijf of installatiebedrijf. Zij schaffen hun spullen aan bij de groothandel.

Je kunt de DS-1200 HE Plus kopen bij Technische Unie. Dit is een groothandel die alleen aan zakelijke klanten levert.

 

Installateur

Laat je jouw nieuwe DS-1200 HE Plus liever installeren? Dan kun je aankloppen bij iedere installateur in Nederland.

De installateur doet een prijsopgave voor aanschaf en installatie. Zo staat jouw nieuwe waterontharder direct aangesloten bij jou thuis. Dit is in de meeste gevallen een eenvoudige klus voor een vakman.

 

Ook op internet zie het merk DigiSoft soms verschijnen. Kijk wel goed naar de prijs, want die kan flink verschillen!

 

DigiSoft: geassembleerd in Alblasserdam

DigiSoft is een oer Hollands merk. Ze zijn gevestigd in Alblasserdam en al jaren actief op het gebied van waterontharders.

 

Uitgebreide garantie

De DigiSoft DS-1200 HE Plus is voorzien van een uitgebreide garantie. Omdat de kwaliteit zo hoog is, geeft deze fabrikant een aanvullende garantie bovenop de standaard fabrieksgarantie. Zo is jouw nieuwe waterontharder tot wel tien jaar gedekt tegen eventuele storingen.

 

Instellingen voor Nederland

Het water in Nederland is zeer schoon. Dat is fijn, want daarom kunnen we gewoon uit de kraan drinken. Dit wil je graag beschermen.

Je kunt jouw DS-1200 HE Plus zelf instellen. De meeste instellingen worden al in de fabriek goed gezet, maar je kunt dit aanpassen naar lokale waarden. Zo werkt jouw waterontharder efficiënter dan een buitenlandse variant.

 

Alles in het Nederlands

Van de instellingen tot de handleiding: alles bij de DigiSoft DS-1200 HE Plus is in de Nederlandse taal. Dat werkt wel zo handig!

Een waterontharder aanschaffen van een Nederlands merk zoals DigiSoft kent dus diverse voordelen. Kies daarom voor een Nederlands product!

 

DigiSoft DS 1200 HE Plus Dicht

 

 

DigiSoft DS-1200 HE Plus: wat zijn de kosten?

De prijs is afhankelijk van waar je jouw nieuwe waterontharder koopt.

Koop je jouw nieuwe waterontharder via de installateur en laat je deze hem ook direct installeren? Dan betaal voor zowel de aanschaf als de installatie. Je weet in dat geval zeker dat jouw ontharder vakkundig geïnstalleerd wordt. Vraag de installateur naar een prijsopgave.

Ben je van plan om de DS-1200 HE Plus zelf te installeren? Dan betaal je alleen voor de aanschaf. Dit is exclusief eventuele installatiematerialen. Je kunt een prijs opvragen bij de groothandel.

 

Past de DS-1200 HE Plus niet bij jou? Ontdek bij ons welke wél past!

Twijfel je over de DigiSoft DS-1200 HE Plus? Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke waterontharder het best bij jouw situatie past. Je vergelijkt met onze keuzehulp de 17 best verkochte waterontharders van Nederland!

Vergelijk nu direct tussen de 17 best verkochte waterontharders van Nederland 🇳🇱

Vergelijk tussen de 17 best verkochte waterontharders van Nederland 🇳🇱

Veelgestelde vragen

  • Wat is ionenwisseling?
    Een ion is een elektrisch geladen deeltje dat zowel een positieve als een negatieve lading kan hebben. Als twee ionen uitgewisseld worden op basis van deze statistische lading, wordt dit ionenwisseling genoemd.
  • Waar koop ik een waterontharder?
    De waterontharders op deze website, zijn te koop bij diverse groothandels en kunnen daar ook online worden aangeschaft. Wil je profiteren van het inkoopvoordeel van de installateur? Laat dan de installateur de aanschaf en installatie verzorgen.
  • Hoe vind ik een geschikte installateur?
    Alle installateurs met kennis van leidingwerk kunnen een waterontharder installeren.

Ander nieuws