De best verkochte waterontharder: de AquaStar 800 SHE Plus

AquaStar 800 SHE Plus: de beste verkochte waterontharder van Nederland!

In Nederland is AquaStar één van de grootste merken. Ze produceren hun ontharders in Alblasserdam en staan garant voor uitstekende service. Dat is o.a. te danken aan hun jaarlijkse onderhoudsprogramma en goede garantievoorwaarden.

Is jouw huishouden niet groter dan vier personen? En verbruiken jullie niet meer dan 166 m3 aan water op jaarbasis? Lees dan snel verder!

 

Een huishouden tot vier personen? Kies voor de AquaStar 800 SHE Plus!

Is jouw huishouden niet groter dan vier personen? Dan is de AquaStar 800 SHE Plus de beste keuze!

De 800 SHE Plus heeft een maximale capaciteit van 166 m3 op jaarbasis. Op basis van het gemiddelde verbruik in Nederland is dit model geschikt voor een huishouden tot vier personen.

Woon je met minder mensen in één huis? Ook dan kan dit model de uitkomst bieden tegen kalkaanslag!

 

AquaStar 800 SHE Plus Boven

 

Tot een jaarverbruik van 166 m3

Ben je op de hoogte van jouw waterverbruik? Dan kun je bepalen of de AquaStar 800 SHE Plus geschikt is!

Dit model heeft een maximale capaciteit van 166 m3 op jaarbasis. Je ontvangt jaarlijks een factuur van het waterbedrijf voor de eindafrekening. Hier kun je jouw jaarverbruik in m3 vinden.

Gemiddeld gebruikt een persoon in Nederland zo’n 46 m3 aan water. Dit is de hoeveelheid water die je gebruikt per jaar.

Alles wat je nodig hebt

De AquaStar 800 SHE Plus heeft alles wat je nodig hebt. Met dit model ben je voorgoed verlost van kalkaanslag!

 

Op basis van ionenwisseling

Om kalk uit het water te filteren maakt AquaStar gebruik van ionenwisseling. Dat is een scheikundig principe om calcium en magnesium uit het water te halen. Zo kan kalkaanslag niet meer gevormd worden.

 

Hygiëne is een serieuze zaak

Ons drinkwater in Nederland is schoon. Heel schoon. Dat willen ze bij AquaStar graag zo houden, dus hun ontharders spoelen ook als ze niet gebruikt worden. Zo voorkomen ze stilstaand water en de vorming van bacteriën.

 

Een veilige resthardheid

Water dat minder dan 3 °dH aan kalk bevat laat geen aanslag meer achter. Daarom hoef je water niet volledig te ontharden om zacht water te krijgen.

Bij AquaStar is het mogelijk om een resthardheid in te stellen. Zo voorkom je beschadiging van materialen zoals chroom, aluminium en koper. Je vindt meer informatie over het instellen van de resthardheid in de handleiding.

Waar koop je de AquaStar 800 SHE Plus?

De AquaStar 800 SHE Plus schaf je aan via de installateur of een groothandel. Kies je voor de installateur? Dan laat je hem waarschijnlijk gelijk installeren.

 

Via de installateur

Wil je jouw nieuwe waterontharder laten installeren? Dan kies je waarschijnlijk voor de aanschaf via een installateur.

Iedere installateur is geschikt om een waterontharder te installeren. Daarom kun je gewoon contact opnemen met een installateur uit jouw woonplaats. Vertel ze welk model jij wilt hebben en zij doen de rest.

 

Via de groothandel

Ga je jouw nieuwe waterontharder zelf installeren? Dan kun je de ontharder aanschaffen via de groothandel.

Hier koopt de professionals zijn materialen. Denk bijvoorbeeld aan de installateur, maar ook een loodgieter of aannemer is hier te vinden. Ook een sanitairzaak koopt hier zijn voorraad in.

Het merk AquaStar is o.a. te koop bij ThermoNoord, Plieger en Warmteservice. Vraag hier naar de voorwaarden en prijzen.

 

Ook op internet is het merk AquaStar veel te vinden. Kijk goed naar de prijzen, want die kunnen flink verschillen per aanbieder.

 

Een Nederlands product: AquaStar

AquaStar is gevestigd in Alblasserdam. Ze zijn dus een Nederlands merk en daar heb jij voordeel van!

 

Uitgebreide garantie

Ze staan bekend om hun uitstekende garantie. Dit merk biedt naast de fabrieksgarantie een aanvullende garantie. Die zorgt dat ze in het geval van een storing deze thuis bij je komen verhelpen.

 

Lokale instellingen

Erg belangrijk, maar lang niet altijd het geval. Bij AquaStar zijn de waterontharders aangepast naar de Nederlandse standaarden.

Ons water is anders dan in de rest van de wereld. Daarom gebruiken we andere instellingen om o.a. zout te besparen. Ook het formaat van een Nederlandse ontharder is anders dan in het buitenland. Ze zijn hier veel kleiner.

 

In eigen taal

Waterontharders worden bij AquaStar uitgeleverd in de Nederlandse taal. Dat geldt ook voor de 800 SHE Plus. Net als de handleiding.

 

Twijfel je nog tussen verschillende merken? Neem dan zeker deze voordelen mee in jouw keuze!

 

AquaStar 800 SHE Plus Top

 

 

AquaStar 800 SHE Plus: wat zijn de kosten?

Een AquaStar 800 SHE Plus kun je op verschillende manieren aanschaffen. Dat heeft invloed op de prijs.

Wil je jouw nieuwe waterontharder zelf installeren? Dan kun je hem aanschaffen via de groothandel en betaal je alleen voor de ontharder. In de meeste gevallen wordt hij ook gratis bij je thuis bezorgd.

Kies je voor een installateur? Dan kun je jouw installateur vragen naar de kosten. Die zal een prijsopgave doen voor de aanschaf inclusief installatie.

Zoek je een alternatief? Gebruik dan onze keuzetool!

Past de AquaStar 800 SHE Plus niet bij jouw verbruik of huishouden? Dan kun je met onze keuzehulp ontdekken welke wel geschikt is!

Met onze keuzehulp kun je de 17 best verkochte waterontharders vergelijken. Je koopt die via de groothandel of via de installateur.

Vergelijk nu direct tussen de 17 best verkochte waterontharders van Nederland 🇳🇱

Vergelijk tussen de 17 best verkochte waterontharders van Nederland 🇳🇱

Veelgestelde vragen

  • Wat is ionenwisseling?
    Een ion is een elektrisch geladen deeltje dat zowel een positieve als een negatieve lading kan hebben. Als twee ionen uitgewisseld worden op basis van deze statistische lading, wordt dit ionenwisseling genoemd.
  • Waar koop ik een waterontharder?
    De waterontharders op deze website, zijn te koop bij diverse groothandels en kunnen daar ook online worden aangeschaft. Wil je profiteren van het inkoopvoordeel van de installateur? Laat dan de installateur de aanschaf en installatie verzorgen.
  • Hoe vind ik een geschikte installateur?
    Alle installateurs met kennis van leidingwerk kunnen een waterontharder installeren.

Ander nieuws